Северна Дакота

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Северна Дакота

Имот за продажба в Северна Дакота

Държавата граничи на изток с Минесота, разделена на хода на Северна червена река; на юг се намира Южна Дакота; на запад е Монтана, а на север са канадските провинции Саскачеван и Манитоба.

Северна Дакота е 19-тата по големина държава и има пейзаж, покрит най-вече от великите равнини. Такова голямо състояние трябва да има много имоти за продажба в Северна Дакота и неговият пазар на недвижими имоти трябва да бъде богат. Въпреки това с толкова много диви животни можете да очаквате повечето от тях да бъдат в провинцията или в метрополните области.

Пазарът на недвижими имоти в Северна Дакота през 2017 г. започна с рекордни висоти, които често предлагат добри перспективи за следващата година.

За да разберете пазара на недвижими имоти във всяка държава, е полезно да погледнете по-отблизо кои тенденции влияят, за да можете да определите какво ще се случи по-нататък.

Факторите, които оказват влияние върху пазара на недвижими имоти в Северна Дакота 2018, са преди всичко равнището на безработицата, определя дали хората ще могат или не да си позволят да купят имоти за продажба в Северна Дакота. Настоящата безработица в Северна Дакота е 3,4%, което е под средната за страната и е елемент, който оказва положително влияние върху пазара на недвижими имоти.

Сред най-добрите места за живеене в Северна Дакота има три града, които се отличават от останалите: Фарго, Гранд Форкс и Бисмарк

Fargo е популярен както за филм, така и за телевизионен сериал, наречен за този най-голям град в държавата. В Fargo има държавен университет в Северна Дакота и следователно пазарът на недвижими имоти в Северна Дакота в Fargo предлага настаняване на студенти, но също така и безброй къщи, които очакват закупуване. Цените на къщите на Фарго са малко по-ниски от предходната година и се очаква да се увеличат с няколко процентни пункта до края на 2018 г.

Гранд Форкс предлага друго отлично място за живеене. Той е третият по големина град в страната, с население от около 52 838 жители. Перфектно място за семейства и студенти като Гранд Форкс, където има университета в Северна Дакота. С военновъздушната база в района армията е един от най-големите пазари на труда в тази област. Налице са промени на пазара на недвижими имоти в Гранд Форкс през последната година и не очакваме голяма промяна за следващата година.

Бисмарк е държавната столица. Като втори по големина град в държавата, той предлага много за хората, които избират да живеят там и които искат имоти за продажба в Северна Дакота. Средната стойност на къщите в Бисмарк е спаднала с 0,6% от началото на 2017 г. Засега броят на местата за блокиране в този сектор остава нисък и ще остане такъв.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB